/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Fa uns dies va tenir lloc la desfilada de Boutique Class dins de l’Alcudia Fashion Week 2014. Com ja vaig explicar al post passat, vam tenir el plaer de comptar amb la col·laboració de dues de les models, Mercedes i Miriam, que van acceptar posar per a la nostra càmera lluint roba de la botiga. Avui, us explicaré com vaig decidir vestir-me per a aquest dia tan especial per a nosaltres. 

3

Per a l’ocasió, em vaig enfundar una americana, peça que m’encanta. Sempre és un encert perquè és una peça correcta, elegant i, en aquest cas, còmoda per ser elàstica.

5

Com que és de color negre, aquesta americana ens serveix a totes de fons d’armari. Aquest model ve sense botons, per portar-la sempre oberta. És de la marca French Connection, especialista en aquest tipus de peces.

Al tractarse d’un esdeveniment que es duia a terme per la nit, vaig triar un top amb una mica de brillantor, amb un to rosat, de la firma italiana Marella.  En quant als accessoris, em vaig decidir per un collaret amb les creus del mateix color que el top, de la marca Fairly.

4

Remato l’outfit amb uns texans de S.O.S, peça estrella en comoditat i versatilitat. Acabo el post parlant del calçat. Ja que no sabia quantes hores duraria l’esdeveniment, vaig escollir uns botins amb sivelles, molt de moda, de color negre i plans, per anar i venir del backstage. També són de French Connection.

2

¡Espero us hagi agradat!

Referències:

Americana: 9175CBO
Top: 12GHIRBA
Pantalons 280362P1107
Collaret: 20442F1709/9