/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

LIMOS EVENTS PARTNER by VANRELL és una de les opcions que escolliria per celebrar un acte important com l’aniversari, un comiat o simplement una sortida de “només per a nines”.

3

4

He contactat amb ells perquè m’ajudessin a preparar l’esdeveniment i d’entre els seus cotxes de luxe m’han ofert un passeig en limusina. La idea m’ha encantat. Així que per als meus lectors aquesta és la meva proposta d’avui: Luxe, glamur, estil, festa i llums són alguns dels qualificatius que podríem utilitzar per aquest post.

2

Imagineu-vos que us ve a buscar la limusina a l’hotel, el Be Live Grand Palace de Muro. Quina emoció i nervis! Escollim un vestit de còctel amb lluentons i espatlles a l’aire, no massa provocatiu, de la col · lecció French Connection. Pujo a la limusina i em quedo fascinada per la seva magnitud, els seus colors i per tot el que ofereix, cristalleria, televisió, fins i tot karaoke. Llogar aquesta limusina és una gran idea.

8

Per aquest passeig he escollit pocs complements, unes arracades Line Argent de plata banyades en daurat i unes polseres de colors i d’or de 9k de La Bruixeta, com en altres ocasions cedit per Joieria Bel. A més, comptem amb la col·laboració de Perruqueria Bestart pel maquillatge i pentinat. Si hem de suportar una nit sencera de festa millor escollir unes sabates còmodes, per exemple unes de Twin-set com aquestes.

567

Vestit 9171BEL