/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Aquesta setmana tornem a Manacor per visitar el claustre de Sant Vicenç Ferrer. És un edifici que es va iniciar a mitjans del segle XVII i va continuar fins a una data indeterminada del segle XVIII. Aquest espai estava originalment tancat al públic i utilitzat únicament pels frares del convent. Fa gairebé 100 anys va ser declarat Monument Nacional i des de llavors està obert al públic.

Per visitar aquesta emblemàtica localització, em decideixo per una peça pràctica i senzilla. La gran acollida que té m’ha sorprès aquesta temporada. Parlo dels enagos, una combinació de seda i encaix que antigament es portava sota dels vestits de llana, per si picaven, per protegir del fred o evitar les transparències. Ara, aquesta peça torna i es converteix en una de les més versàtils del moment. Avui dia, es produeixen en diversos tons, colors i models, també amb tirants i fins i tot es pot lluir com a vestit sense mànigues o paraula d’honor. Jo m’he decidit a portar-lo com a paraula d’honor. Un altre punt positiu d’aquesta peça és que també es pot baixar fins a la cintura i ser usada de faldilla. La firma Twin-set ha confeccionat diversos models i colors, busca el que més s’adapti a tu.

7 3

Per combinar els enagos, em decideixo per una brusa amb un estampat delicat de flors en tons marrons i roses. En aquest cas, els enagos m’hab ajudat a que el conjunt quedi més allargat.

8 2

Per completar el look, un mocador de color rosa vintage de tacte molt suau gràcies a la seva composició, viscosa i caixmir. També és de la marca Twin-set. L’acompanyo amb un bossa de Marella.

bolso 5

Ja coneixeu meu gust per les sabates, així que avui a aquest look curt li va bé unes botes altes, una combinació de pell i encaix, de color camel. Com vaig comentar en el post passat, el camel és un color must per a la tardor.

botas

Fins aviat nines!

4 9

BRUSA: 219T2A4T3
ENAGOS: 219T2A4D5
BOTES: 292CPA4A4
MOCADOR: 219TFA4EC
BOSSA: 4RETORE