/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

A l’equip i a mi ens venia de gust, per aquest post, fer alguna cosa diferent. Després de gairebé 30 publicacions de Living With Class, encara no havíem combinat la moda amb la passió pels animals ¡i ja tocava! Amb la col·laboració del Ranxo Ses Roques, de Port d’Alcúdia, ens vam decidir per fer una sessió al costat d’una preciosa euga blanca. Em vaig sentir com si tornés a la meva infància, quan sortia a passejar a cavall amb els meus germans. Al Ranxo, també vam poder veure cabres, porcs, ases o un lloro molt graciós, entre altres animals.

5

Com que es tractava d’una cosa diferent, també vaig decidir arriscar amb el look, original i poc usual. En aquest cas, opto per una de les peces que ja vaig esmentar en un post anterior, el vestit llenceria o enagos. El que porto avui, és de seda i d’encaix.

3

Combino les enagos amb una jaqueta, així es veuen els encaixos, amb un estampat de zebra. Porta uns detalls als botons que la fa especial, peça fàcil de combinar amb uns pantalons.

7

9

Completo el look amb unes botes negres i amb pedres de Twin-set com totes les peces d’aquest post.

8

Gràcies a Ranxo Ses Roques per la seva amable col·laboració i per prestar-nos les instal·lacions. ¡Es van portar fenomenal! Si, com jo, teniu passió pel món de l’hípica, no deixeu de visitar aquest centre per informar-vos dels seus cursos de formació. També podeu saber més d’ells a la seva pàgina web, ranxosesroques.com.

12