/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Estrenam temporada! Les peces de primavera-estiu van arribant a Boutique Class i estic molt contenta de començar a lluir algunes d’elles. L’outfit d’avui està pensant per poder lluir-se qualsevol dia que faci bon temps. Sabem que a Mallorca la temperatura pot variar molt del matí a la nit, així que vestir-per capes és efectiu.

Les faldilles llargues són molt elegants. Són aptes per a qualsevol ocasió i, especialment si són de tir alt, allarguen les cames visualment. Realçaran les teves corbes i t’estilizarán. Combinades amb sabates o botes de taló faran que et vegis més alta i més prima. Les faldilles llargues combinen molt bé amb jerseis de punt i camises (o sobrecamises). En el cas que et decideixis per vestir-te amb les dues peces alhora, pots portar una per dins de la faldilla i una altra per fora, com he fet jo en aquesta ocasió. Les dues peces són de la marca Kocca.

Fa uns dies, Shutterstock, el proveïdor d’imatges en estoc líder a tot el món, publicava un llistat amb les tendències gràfiques per a aquest 2020. Les imatges i estampats florals, especialment si són brillants i cridaners, són una de les tendències destacades. També són un altre dels estils en auge les imatges que semblen ser pintures realitzades amb tinta xinesa. La faldilla que porto avui, llarga, lleugera i acolorida, és una combinació d’aquestes dues tendències. Sens dubte és una peça a tenir molt en compte.

La faldilla és de la signatura Ba&sh i m’encanta combinar-la amb aquestes botes camperes altes i arrugades (també de Ba&sh).

Què us ha semblat aquesta proposta?

Fins la propera!