/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Un gir de 180 graus. La nostra vida ha canviat per complet en qüestió de dies. Són temps d’estar a casa, cuidar-nos molt i de ser més responsables que mai. És una situació que a Boutique Class intentem acceptar de la millor manera possible. És per això que hem pres la decisió de seguir oferint els nostres productes a través de boutiqueclass.es/looks (que anem actualitzant a mesura que vam aconseguir fotos d’ells) i publicant entrades en aquest bloc. Tots els posts estan fets a partir de fotos que vam prendre uns dies abans de començar el confinament. Amb ells et convidem a seguir descobrint la nova col·lecció, perquè en sortirem d’aquesta i tot tornarà a la normalitat. Tard o aviat, ho superarem i ho farem juntes.

La nova col·lecció de Boutique Class està plena de vestits. Fa poc vaig tenir l’oportunitat de lluir-ne un amb un estampat d’estil japonès i en el post d’avui porto aquest amb un estampat vermell i rosa, d’allò més primaveral. Es tracta d’un vestit llarg de georgette de viscosa estampada amb disseny de caixmir, volant i costura a la cintura.

Acompanyo el vestit amb un jersei blanc, que li dóna un toc casual. Jersei de barreja de cotó de tall boxy amb encaix de macramé al llarg de costat i sota de les mànigues. Té l’escot en V.

També una bossa bandolera petita, de cadena regulable, de pell d’efecte craquelat amb encoixinat a la part davantera, solapa amb sivella i tatxes en forma de cor.

Totes les peces són fàcilment combinables amb altres peces que trobaràs en altres posts o a boutiqueclass.es/looks.

Recorda que els enviaments de les peces a casa teva són gratuïts a tota Mallorca i que si estàs interessada en alguna peça pots escriure per WhatsApp al 628 67 99 15.

Moltes gràcies per seguir aquí i ens llegim en el proper post.