/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Seguim avançant de cara a la primavera i mostrant peces de nova col·lecció. Avui presento un dels meus vestits favorits.

Em deixo seduir per un vestit midi amb un refinat estampat floral, que no només ha de servir-nos a la primavera. Amb la seva inspiració nipona i bucòlica, aquest vestit aconsegueix un estil desenfadat i elegant a més de donar un aire i fluïdesa als seus moviments, que és precisament una de les grans qualitats dels vestits midi.

M’encanta pel seu coll creuat, les seves romàntiques mànigues 3/4, els seus frunzits a l’esquena i els seus minivolants inserits en cada tall i en les mànigues. Un vestit asimètric que recrea amb estil dels anys 70.

Les mànigues tres quarts són molt femenines i elegants. Són ideals per lluir-les quan el fred referma al mateix temps que estilizas la teva figura. L’efecte visual és favorable si tens esquena o braços gruixuts, ja que els afina i allarga. A més, no perds dinamisme respecte a una màniga llarga.

Aquest vestit està fet 100% amb viscosa provinent de boscos gestionats de manera sostenible.

Per completar el look, pots decidir-te per uns botins country, unes sabatilles blanques, sandàlies o botes de canya alta. Com que el vestit té la cintura marcada, també pots fer-te amb un un cinturó, t’estilitzarà.

Recorda que pots trobar les peces dels meus posts a les botigues Boutique Class a Inca i Port d’Alcúdia. A més, ara si trobes les peces de Boutique Class més barates en una altra botiga en línia, et igualem el preu (subjecte a condicions).

Espero que us hagi agradat i fins la propera!