/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes! L’hivern avança i la primavera ja arriba. A Living with Class seguim presentant les novetats de Boutique Class per a la temporada.

Per a aquest post canviam de registre. Si a l’anterior mostràvem un look casual, en aquest ens passem a l’elegància i ens enfoquem en una peça encarada a ser lluïda en ocasions especials. Es tracta d’un mono llarg, blau. Els colors foscos afavoreixen la nostra silueta. És una peça fluïda, que facilita la nostra mobilitat i ens dóna un toc fresc.

Aquest mono queda com un guant. La seva estructura creuada que estilitza moltíssim a l’ajustar-se perfectament a la cintura fent un efecte envoltant.

La forma dels pantalons afavoreix per que són d’estil palazzo. Al tenir forma acampanada i no enganxar-se a la cama, queden bé a la silueta. A més, per la part de darrere té la forma de vestit llarg.

Posa’t uns talons. T’ajudaran a ressaltar encara més.

Sens dubte na Kerenia, la nostra model per avui, ens mostra com de polivalentes podem arribar a ser si ens ho proposem. L’altre dia apareixia al Facebook de Boutique Class amb un outfit amb reminiscències sport i urbanes i avui la veiem amb un mono de gala, que bé podríem trobar a la alfrombra vermella dels Goya.

Fins la propera!