/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Curses de cotxes, velocitat, el so del motor en accelerar … Hi ha a qui li fascinen els cotxes i a mi, personalment, m’agraden. Si pogués conduiria tots els dies un com el que us presento en aquest post.

1

Ja vàrem comptar amb la col.laboració de Limos By Vanrell per al post de la limusina, i ara m’han prestat aquest Maserati descapotable, perquè pogués gaudir de la seva conducció. En conduir, em vaig poder imaginar en un circuit de cotxes, com que és automàtic és molt fàcil de conduir.

8

12

Avui, us presento unes peces de la nova col·lecció de Twin-set. He decidit apostar per aquesta faldilla de lluentons i de tall llapis. És bastant atrevida per portar durant el dia, però el truc està en combinar-la amb una dessuadora, en aquest cas, amb uns relleus del mateix to. Porto una samarreta de tirants, blanca i grisa, i, per a les que sigueu més atrevides, es pot baixar la cremallera i així podem per apreciar millor la peça de sota. La mateixa faldilla es pot aprofitar per a diverses ocasions: amb unes esportives i una caçadora de cuir tindreu un look més esportiu.

5

En aquest cas, també porto les botes de la mateixa firma (Twin-set) i amb el taló incorporat a dins, per a la nostra comoditat. Són negres i amb encaix. La polsera de cuir és de Wella Rocat, també negra i amb swarovski. He triat una bossa gris amb detalls de pell de poltre de la col·lecció de Marella.

310 4

Com podeu apreciar avui Antònia, la meva perruquera, ha volgut deixar-me els cabells naturals, llisos amb algunes ones. El maquillatge també és suau. Agrair la seva col· aboració i la de l’equip de Perruqueria Bestard.

6

11

Fins aviat conductores!