/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Living With Class ja té 20 posts en línia. Cada vegada sou més les que visiteu aquest blog en el qual cada setmana poso tot el meu afecte i intento transmetre tot el que vaig aprenent dia a dia a Boutique Class. Ja són quatre mesos amb vosaltres i cada vegada em sento més a gust escrivint. A més, al Facebook de Boutique Class ja hem superat la barrera dels 800 “m’agrada”, moltes gràcies a totes!

Per celebrar tot el comentat en el paràgraf anterior, hem preparat un post especial. Per crear-lo, ens hem inspirat en les set meravelles del món modern, i en els seus respectius països, i he escollit set peces de la nova col·lecció de Boutique Class que representen cadascuna d’elles. Comencem!

La Gran Muralla – Xina

Tendència o no, el que és oriental està en les botigues, revistes i en molts complements. Teixit de fabricació xinesa en els seus inicis, les peces de seda són tant per l’estiu com a l’hivern ja que és un teixit tèrmic. Aquest pantalons 100% seda de Twin-set és una peça molt adequada per passejar per la Gran Muralla Xina.

china

Crist Redemptor – Brasil

Brasil, un país de festa, colors i disfresses. Quan penso en Rio de Janeiro sembla que sonen al meu cap els xiulets i tambors a ritme de cercaviles. Aquesta túnica de Joseph Ribkoff de color cayenne, foradada i màniga llarga és una bona peça per visitar l’estàtua del Crist Redemptor, al capdamunt de la ciutat.

brasil

Chichen Itzà – Mèxic

Per visitar Chichen Itzà apostaria per una peça que em recorda als dibuixos asteques que estan presents en monuments i temples de la ciutat Maya i en la piràmide que la corona. La col·lecció Ba&sh té diverses peces en aquest estampat per poder combinar-les com més ens agradi.

mexic

Ciutat de Petra – Jordània

Seria fantàstic visitar la Ciutat de Petra, Jordània, una metròpoli esculpida en pedra dins la vall de Aravá. Molt popular al segle VI per ser un lloc de pas per als transportistes d’encens i espècies. Tot i que les turistes no estan obligades a portar mocadors, he triat aquest de lli amb uns detalls daurats i unes petites borles a les cantonades. És de la marca Des petits hauts.

jordania

Machu Picchu – Perú

Al Perú trobem una altra de les 7 meravelles, el Machu Picchu. En català es tradueix com “Muntanya Vella” i és un antic poblat Inca situat sobre una elevació rocosa, entre la muntanya de Machu Picchu i la de Huayna Picchu. La peça que he triat em recorda al Perú i als seus habitants. Teles teixides amb molts colors i roba de llana amb diferents dibuixos. La nova col · lecció de Twin-set sembla haver-se inspirat en aquest país.

machu

Colosseu – Roma

El Colosseu és l’única de les 7 meravelles que he visitat. A Roma, el Vaticà, la Plaça d’Espanya i als seus carrers del centre, la moda està molt present. Itàlia posseeix els dissenyadors més famosos del món, com Valentino, Karl Lagerferd, Dolce & Gabana o Giorgio Armani. Jo trio aquesta bossa de la firma italiana Marella, rosa vintage i que encaixa perfectament amb l’estil del país.

roma

Taj Majal – Índia

Taj Mahal és un mausoleu que es troba en un estat de conservació perfecte i que conté una història molt romàntica: l’emperador musulmà Shah Jahan el va construir en honor a la seva esposa. Crec que moltes de nosaltres ens agradaria visitar aquest lloc. M’inclino per aquest foulard de ALBA CONDE, que em recorda a la indumentària que les dones índies utilitzen, a més de ser una peça molt versàtil.

india

Espero que us hagi agradat!

Ens veiem a les xares socials:

Facebook
Instagram
Pinsterest
Twitter
Bloglovin