/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes!

Quines ganes tenia de tornar a escriure i mostrar-vos tot el que està per venir aquesta primavera i estiu. Ens espera una temporada estupenda i jo, com haureu notat, la afronto amb moltes ganes i positivitat.

En motiu de la reobertura de la botiga Boutique Class a Port d’Alcúdia, van estar de visita les meves amigues i en vam tornar totalment boges amb la nova col·lecció. Entre totes les peces, triarem diferents conjunts i, no vam poder esperar ni un moment a estrenar-los! Aquell mateix matí vam aprofitar per anar-nos a berenar.

Parlant de l’estil amb el qual ve aquesta temporada, dir que estem davant de dues estacions en què, més que mai, veurem pantalons amples i de tall midi. Els pantalons culotte es posen a l’avantguarda de la moda. Aquesta peça ve en teixits vaquer i vaporosos; si bé estampats o llisos.

Durant els propers mesos, tots els aparadors s’ompliran de colors mostassa, vermells i verds groguencs, gairebé sempre en tonalitats fortes.

Pel que fa als complements, bosses grans i de mà. I què dir del calçat, les sabatilles sport segueixen arrasant. Com li hem agafat el gustet a anar còmodes i elegants!

Fins la setmana que ve!