/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Un dels dies més esperats per a les amants de les compres ha arribat. El Black Friday és la millor oportunitat per a realitzar les nostres compres de Nadal o fer-nos amb les peces d’hivern que portem anhelant des que va començar la temporada.

Si bé la bogeria del Black Friday s’ha instaurat a Mallorca des de fa pocs anys, el seu origen es remota a mitjans dels anys 50 als Estats Units. L’expressió va néixer a partir de l’abarrotament i el col·lapse de la ciutat de Filadèlfia davant la gran quantitat de gent que arribava a la ciutat per realitzar les seves compres de Nadal, després del dia d’Acció de Gràcies, i assistir a un partit de futbol americà entre la marina i l’exèrcit. Tal va ser el cas que tots els policies van haver de treballar llargues jornades aquest dia per controlar a tota la gent que massificava la ciutat. Ells mateixos van batejar aquest dia com “Divendres Negre”. Poc després, els comerços de Filadèlfia van veure l’oportunitat i van començar a utilitzar el concepte per atreure més públic als seus locals.

A Espanya el Black Friday va arribar l’any 2012 de la mà de MediaMarkt. En 2013 Amazon també va apostar per oferir descomptes agressius. A Boutique Class vam començar a oferir descomptes a les nostres botigues d’Inca i Port d’Alcúdia al 2014. Al 2015 es va calcular que ja van ser dos milions de persones que van comprar aquest dia, gastant cada un d’elles gairebé 300 € en un dia.

Per a l’ocasió, em decideixo per un look amb molt negre. Pel que fa a el vestit, es tracta d’una peça súper còmoda. cosa que es pot apreciar a les fotos. Em sento molt a gust amb ella i és perfecte per a una festa. Aquest divendres i dissabte el pots obtenir amb un 25% de descompte. L’estampat també podrem trobar-lo en forma de brusa (pots veure fotos d’ella en el nostre Facebook).

L’armilla de pèl, de TWINSET, m’ajudarà a abrigar quan refresqui. M’encanta la seva combinació cromàtica, molt elegant.

Recorda que aquest divendres i dissabte, 29 i 30 de novembre, tens descomptes de l’20 i 25% en tota la nostra col·lecció, a les botigues d’Inca i Port d’Alcúdia. T’esperam!