/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola guapes!

Una alegria tornar a escriure per vosaltres.

Un de les conflictes amb nosaltres mateixes als que ens enfrontem cada matí és el de què em poso avui?, especialment a la tardor. Ara surt el sol però després pot ser que plogui; ara fa calor, després fred; una nota de color li ve bé al meu to de pell, però també els tons neutres. En definitiva, estem tan variables com el temps. És per això que per avui he buscat un outfit que et pot ajudar-te en els teus dies d’indecisió, perquè té una mica de tot.

guipur

Aquest look ve amb altes dosis de comoditat i elegància. Em decanto per una camisa de coll alt, transparent i de teixit guipur. De la marca Ba&sh, ve amb mànigues tres quarts, ideal per a aquesta època de l’any. Pots trobar aquesta peça a shop.boutiqueclass.net.

guipur-blanco

La part de dalt combina perfectament amb aquests texans model sally, també de Ba&sh, i que no poden estar més de moda. Els pots trobar a shop.boutiqueclass.net.

guipur-vaquero

Tip: amb uns doblec als turmells li donarem un toc chic al pantaló.

bolso-tachuelas-2017-twin-set

Les sneakers amb looks formals segueixen portant-se moltíssim aquesta temporada. Jo em decideixo per aquestes daurades amb detalls platejats i negres. Cal anar amb compte a amb que combinem aquest tipus de sabatilles, ja que si ho fem amb unes malles ens quedarà un conjunt massa esportiu.

bolso-guipur

Per acabar de tancar el look, aquesta bossa bandolera de Twin-set. Les tatxes i les peces amb tocs rockers segueixen a l’ordre del dia; i el mix d’estils també, com heu vist en aquest post.

Què tinguis una bona entrada de tardor!