/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Tardor ha vingut amb aires d’hivern i pràcticament no hem sentit el pas de les temperatures agradables que ens porta la tercera estació de l’any. Nosaltres decidim combatre el fred amb un nou post. Ben abrigades sortim pels carrers de Pollença, ciutat que ve sent la coprotagonista en aquesta tanta de posts.

Kerenia comenta que mai havia utilitzat aquest tipus de peces a Cuba, el seu país natal. Ella llueix un jersei de camuflatge, de guerrera com dic jo. I és que molts dies … cal ser-ho! El mateix estampat llueixo jo en els pantalons, uns texans amb una tira lateral fosca. El look militar amb boina és una tendència que just torna i la veurem molt aquest any. Alerta als instagrams!

Pel que fa a la meva part de dalt, decideixo donar-li un toc d’ocre a l’outfit. Un xut d’energia i vitalitat per a un look dominat per colors foscos.

Per combatre el fred el calçat perfecte són les botes. Les dues ens vam decidir per models de TWINSET, que recolzen molt bé el nostre look militar.

Recorda que podràs trobar totes les peces d’aquest post a les nostres botigues Boutique Class, a Inca i Port d’Alcúdia. T’esperam!