/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola! Seguim aquí. Una altra setmana més de confinament. A casa per sort estam tots bé, espero que a la vostra també. Estic aprofitant aquests dies per dedicar-li molt de temps al petit i també per anar acabant tasques pendents a casa. Intentam prendre’ns-ho amb la millor actitud possible i desitjant tornar a la normalitat aviat.

Per anar amenitzant una mica l’espera, seguiré compartint looks amb fotos que vam realitzar just abans del confinament. Com sempre, utilitzo peces de la nova col·lecció de Boutique Class. En aquest cas em centre en un conjunt verd caqui o militar.

Els pantalons vénen amb butxaques i un cordó a la cintura. Tenen aplicacions en setí, teixit de cotó caracteritzat per la seva elegant brillantor exterior i la seva consistència. El setí aconsegueix un tacte llis i brillant.

La jaqueta de georgette, de el mateix color, de màniga llarga, amb caputxa i cordó, també ve amb butxaques amb solapes de setí.

Aquest look em serveix per reafirmar que la moda de vegades és com un puzle: tot i que aquestes dues peces estan pensades per dur-se juntes, la veritat és que les dues combinen amb altres peces. Per exemple, la jaqueta podria portar-se de vestit (com pots veure aquí) i els pantalons combinaria amb un altre suèter.

La veritat és que tant el color caqui com el camel són dos colors que ens vindran molt bé com a fons d’armari.

Remato el look amb els accessoris: una ronyonera de Twinset i unes sneakers.

Espero que us hagi agradat i a fins a la propera!