/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Arrenca un nou any i en Living With Class toca fer balanç del que ha estat 2014. Des que va començar aquesta aventura al maig, s’han ofert més de 30 publicacions plenes de moda, tendències i idees en què milers de persones ens heu acompanyat setmana a setmana. En aquests 7 mesos, Living With Class ha rebut més de 16.000 visites, xifra que mes a mes segueix augmentant, indubtablement gràcies al vostre suport.

Per celebrar que moltes coses bones estan per venir, avui mostrem el que passa darrere de les càmeres, com treballem per realitzar cada un dels posts. A continuació, pots veure un vídeo que resumeix el treball de l’última sèrie de lliuraments, les de les festes de Nadal.

Perruqueria Bestard, Joieria i Rellotgeria Bel, Ranxo Ses Roques, Alcudia Fashion Week, Majorica, Sa Torre del Enegistes, Hotel Palace de Muro, Limos By Vanrell, Puro Port, Brisa transports marítims, el Playero, Botel Alcudiamar, restaurant La Terraza, Perruqueria Arnau Rayó i restaurant Mr. Green. Sense tots ells, Living With Class el 2014 no hagués estat possible.

Moltes gràcies a tots i bon 2015!