/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes!

Espero que hagueu començat bé la tardor. Jo, de moment, estic intentant adaptar-me a les baixades i pujades de temperatura, a més de als dies plujosos, que no em molesten en excés. Tot i així, en aquesta estació és una preocupació diària el decidir que posar-se, per si el dia va canviant a mesura que avança.

blusa-blanca-pantalon-vaquero-04

Per dies poc previsibles, recomano l’ús de camises, bruses o peces lleugeres. En aquest cas presento una brusa de tall sobri, elegant i de color blanc. Té un escot de pic que embelleix la part del coll i pectoral. La firma French Connection sens dubte ha donat amb un model perfecte.

blusa-blanca-pantalon-vaquero-03

Sempre és una bona opció optar per un vaquer. El triat és de la firma alemanya Canvi, amb vidres de Swarovski en les butxaques i amb trencats.

blusa-blanca-pantalon-vaquero-02

Les jaquetes també tenen un lloc important en aquests looks. En aquest cas m’inclino per un abriguet sense folrar en tons verds i beig, d’una de les meves firmes favorites, Ba&sh.

blusa-blanca-pantalon-vaquero-01

Ho he de confessar, sóc una amant del retro. Quan ens disposàvem a fer el nou post, ens trobem per casualitat amb aquesta meravella de cotxe que veieu a la foto. Em vaig enamorar totalment d’ell i per això vam decidir que fos el centre d’aquest nou post. No és genial?

blusa-blanca-pantalon-vaquero-05

Per tancar el look, la meva proposta és uns botins negres amb pedres en els talons. Pel seu taló baix, es tracta d’un botí molt còmode. És de Twin-set.

Fins aviat!

Abric http://bit.ly/chaquetapunto
Camisa http://bit.ly/blusablanca
Pantaló http://bit.ly/pantaloneswarovski
Botes 219CPS2FB