/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Això sembla. Van passant els dies i les temperatures segueixen pujant. Es veu més gent al carrer i terrasses. Aquí es comença a respirar aire de vacances, platja, escapades, sopars i el que sorgeixi.

Com ja us vaig comentar en el darrer post m’agrada aquest vestit, una combinació de colors molt bàsic però que sempre dóna un resultat elegant, el blanc i negre. A més, ara són vanguardia les camisetes amb missatges i que hi ha millor que anunciar l’arribada de l’estiu.

2

Aquesta peça m’assembla molt versàtil, si agafem unes sandàlies planes la podem dur per anar a treballar, però en aquest cas proposo combinar-la amb unes sabates de taló en versió per a anar a fer unes tapes i vins.

 

1

Com que mai se sap el què pot passar amb el temps prefereixo dur una jaqueta. Aquesta és de Twin-set brodada amb aplicacions daurades. També vaig escollir els complements en aquest to, un polsera de Marella amb el detall del llacet que la fa molt femenina li pot donar un aire més suau al look. La bossa de mà negra, de Relish, amb l’ansa rodona d’ús de polsera.

5

4

Els que em coneixeu ja sabeu que no puc resistir-me als dolços. Com m’agraden! Però aquest dia vaig haver de fer-ho.

7 8 6

9

Fins una altra nines!

Referències:

Bossa: 278RDP4080
Jaqueta: 219P2S4A0
Polsera: 4AIACCIO
Vestit: 219K2S4Sx
Sabates: Bruno Premi