/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Aquesta temporada (tardor-hivern), les faldilles vénen trepitjant fort, ja siguin amb un tall en forma de llapis, minis, de cuiro, amb teixits estampats, o amb vol, com aquesta de la col·lecció de Pennyblack. La marca està apostant pels teixits de neoprè gravats, cosa molt nova i que l’empresa ha decidit fer amb aquesta peça. Aquesta temporada has d’aconseguir una faldilla, cerca la que més s’adapti a tu!

19

Per si teniu dubtes a l’hora de combinar aquesta faldilla, us proposo l’opció de lluir-la amb una camisa d’aire barroc, de color blanc cru, amb moltes aplicacions i detalls. Concretament, aquesta peça, de la firma italiana Twin-set, està tremendament elaborada i és una de les meves preferides d’aquesta temporada.

6

2

Pel que fa al cinturó, ample i de Paul & Joe, és de temporades passades, però en aquest cas m’agrada com li queda a la faldilla, sempre va bé tenir-ne un com aquest. Amb la cartera de mà, negra i de French Connection, i les sabates estilletos de tota la vida, que mai passen de moda, ja tinc l’outfit complet!

4

5

Per a realitzar aquest post ens hem traslladat fins al municipi de Manacor, concretament a Sa Torre dels Enagistes. Es tracta del museu de la capital de Llevant, un edifici del segle XIII que va servir com a recinte defensiu en els seus orígens. La raó per la qual ens vam decidir moure fins a aquest particular espai va ser la de lluir d’una millor manera l’estil d’algunes de les peces de la nova col·lecció que ofereix Boutique Class, que sembla estar inspirada en l’època. Agrair a l’Ajuntament de Manacor per cedir-nos aquest meravellós espai i a Perruqueria Bestard per pentinar-me tan bé un cop més.

83

 

Espero que us hagi agradat!

CAMISA: 293P2A4QA
FALDA: 9RITMO/1
CINTURÓ: 237COCOLOCO
CARTERA: 91SRBAI