/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Més peces arriben a Boutique Class. Avui aposto per un look que podria sonar com un atemptat contra el bon gust, però que seguint alguns tips esdevé una proposta fresca i encantadora. Es tracte d’una brusa amb estampat de flors i uns pantalons “high waist” blancs amb ratlles negres.

Sempre s’ha cregut que diferents estampats no combinen entre si, però aquesta creença ja va passar. Per sort, la moda ha canviat i la seva evolució ens ha portat combinacions infinites i cada vegada més sorprenents i boniques. Gràcies a això, les flors i les ratlles han entrellaçat els seus camins per donar-nos looks tan sorprenents com aquest.

El truc per aconseguir triomfar amb aquest tipus de conjunts és triar un color comú entre les dues teles. En aquest cas, el blanc trencat. D’aquesta manera aconseguim certa harmonia.

També és important combinar ratlles petites amb flors grans i intenta no barrejar ratlles amb ratlles ni flors amb flors.

En definitiva, el més rellevant a l’hora de lluir un look d’aquestes característiques és que deixis de banda el que és políticament correcte (o en aquest cas estèticament) i innovis. Deixa volar la teva imaginació!

Fins la propera!