/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola de nou! Sembla que a poc a poc anam sortint d’aquesta. A Boutique Class a partir de dilluns que ve, 11 de maig, obrim a el públic la nostra botiga de Port d’Alcúdia en el nostre horari habitual, de 10 a 14 i de 16:30 a 20 h. Ho farem seguint totes les mesures d’higiene i seguretat corresponents. Per anar obrint boca, avui presento un nou look.

Estem acostumades a utilitzar jeans tot l’any, són una peça que ens solucionen fàcilment molts looks, combinen amb gairebé tot. Ara que ja notem temperatures càlides i els dies són més lluminosos, és una bona idea recórrer al vaquer blanc. El que porto avui està confeccionat amb cotó i lli, un material molt agradable. De tall ample, amb dues butxaques italianes i butxaques ribetejades per darrere. Amb ell lluiràs una silueta senzilla i elegant.

Pel que fa a la samarreta amb missatge, està confeccionada amb cotó i té un tall solt. M’encanta el seu coll rodó, les seves petites mànigues i el seu estampat de text vintage a la part davantera. Una samarreta per portar de manera informal o amb una peça elegant, com és el cas de la següent que presentaré.

La peça estrella és la gavardina, color mel fluida, molt lleugera i de tacte també agradable. M’encanta per a les nits d’estiu.

Pel que fa al calçat, botes beix que combinen a la perfecció amb aquest look.

Fins la propera!