/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Avui ens trobem a l’aeroport de Palma. Estem de camí a Madrid per, un cop aquí, seleccionar d’entre diferents marques les millors peces. Aquestes peces conformaran la propera col·lecció de Boutique Class, que trobareu a les nostres botigues d’Inca i Port d’Alcúdia a partir de la temporada vinent.

Sortim ben prest de Mallorca i aprifatam cada minut a la capital. La nostra missió del dia és posar-nos en la pell de la clienta i plasmar la seva personalitat a través de les nostres decisions. Necessitem encertar i saber quines peces li agradaran més i, a més, algunes peces han de combinar entre elles. Tot això sense oblidar-nos de les tendències i del que està de moda. Una infinitat d’aspectes que necessiten molta concentració.

En els nostres viatges no sempre visitem showrooms (com Acon100cia, un dels més grans, Trend2you o Cia de la moda) sinó que també anem a la MOMAD (la fira de moda de Madrid) o la fira de Paris, Who’s Next. Tots els viatges tenen alguna cosa en comú: tenim poc temps per veure moltes col·leccions, així que, a més de divertides, les nostres visites també són una mica estressants. Tot i això, ens encanten!

Per a aquest tipus de dies, triar un outfit que encaixi amb tot el que farem no és tasca fàcil. Avui començam a les 5 del matí i tornam a les 9 del vespre. Per tant, les peces han de ser còmodes, calentes i també lleugeres, ja que les passetjo tota la jornada. A més, no vull renunciar a la moda.

La meva opció perfecta és un total look gris, format per una camisa i uns texans amb el mateix gravat. Un abric llarg fins als turmells i botes amb perles. La nota de color la posa la bufanda, mostassa, sens dubte el color d’aquest hivern.

La maleta, en format bossa de mà, em serveix per guardar tot el que necessito. Porto un paraigua de viatge, la tablet, el carregador i més objectes que necessitaré.

Quines ganes tinc ja de ensenyar-vos tot el que triarem! Si no pots esperar i ja estàs curiosa per saber el que està per arribar, pots seguir els nostres viatges a través de les nostres xarxes socials, Facebook o Instagram. Per aquí anem donant pistes.

Ens llegim en el següent post. Feliç setmana!