/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola nines!

Aquesta setmana li donem la volta a la truita, passem del blanc rigorós de l’anterior post a un estampat amb inspiració floral en tot el seu esplendor. Aquest estiu podem trobar aquest “print” en vestits, tops o, com presento avui, en pantalons.

D’altra banda, comencen les rebaixes en línia a shop.boutiqueclass.net, amb descomptes de fins al 50%. Recorda que hi podràs trobar les peces d’aquest post.

pantalones-flores-top-negro

Per a aquesta estació, amb el sol brillant més que mai, els colors cridaners plasmats a la nostra roba són ideals. Cal tenir en compte que a l’hora de triar una peça estampada ho hem de fer amb consciència. Ha de tractar-se d’una peça especial, realitzada amb un teixit de qualitat i que tingui moviment i caiguda.

Aquest pantalons, de la firma Failry, compta amb uns detalls importants en els costats, unes tires negres que van de la cintura fins als talons. Els punys de sota li donen un toc esportiu.

pantalon-ralla-lateral

Ja que estem amb motius florals i atrevits, seguirem amb l’aire alegre, però amb elegància. Combinem la part de baix amb un top amb volants, de la firma gallega Alba Conde, que ens dóna molt moviment al outfit i que, sense ser entallat, ens marca la cintura.

Aquest outfit m’agrada per a la nit, per això cal prestar especial atenció a les sabates que escollim. Jo em decideixo per uns talons d’agulla, reixeta, flors de pell i de la marca Twin-set.

top-volantes

Per descomptat, no li llevem importància a la bossa de mà. Una seguidora ens ha prestat un Gucci que va perfecte amb el look. Per a la perruqueria hem comptem amb la col·laboració de Contrast.

pantalon-amarillo-bolso-gucci

A gaudir de la platja i fins la setmana que ve!

Pantaló: http://bit.ly/floresclass
Top: http://bit.ly/volantesclass
Sabates: http://bit.ly/zapatotaconaguja