/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes! Vàrem començar el dia amb sol però va durar poc temps, va començar a ennigular-se quan estava a punt de sortir amb les meves amigues.

Vaig elegir el Restaurant La Terraza, situat a Aucanada, on conec als propietaris i estava segura que ens tractarien molt bé, i així va ser. Vaig escollir aquest lloc perquè té unes vistes privilegiades, pots estar asseguda a la terrassa prenent qualque cosa i pareix que estàs damunt la mar, contemplant la badia d’Alcúdia. Simplement va ser genial, ja que gaudia de les vistes, un còctel acompanyat d’un maki de salmó amb salsa wasabi. Vos deix la pàgina web per si vos interessa també a vosaltres visitar aquest lloc tan genial.

1-peke

En aquest primer post duc un mono, de la firma BDBA, d’un color que m’encanta perquè resulta molt afavoridor. Els detalls de la part superior el fan elegant, diferent i un poc casual. Vaig agafar una caçadora vaquera de la firma Relish pel dia que es presentava, amb uns brillants a la comissura del coll i solapa dels botons. En aquest cas no em vaig posar cap complement de bijuteria perquè, per la meva opinió, no li fa falta. Un poc de gloss, rimel i a passar una bona estona. Ho vaig aconseguir!

Fins aviat!