/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

¡Hola a tothom!

Aquesta setmana us presento una de les tendències que es duran aquesta primavera-estiu 2015. Es tracta d’una moda que reviu cada any quan s’acosten les bones temperatures: les mil ratlles. Les tenim en la seva versió més comuna, blau i blanc, encara que les pots trobar en diferents colors, versions i gruixos.

Us presento alguns conjunts que tenim a Boutique Class, diferents entre si, encara que a tots ells predomina la tendència que ens ocupa.

Per començar, un look total de la firma Twin-set, casa italiana que aposta per les ratlles en cru i negre. Aquest vestit llarg fins als peus, molt street style, és sense mànigues. Això em permet combinar-ho amb un jersei de punt gruixut. Em servirà per començar la temporada sense passar fred. També aposto per la sabatilla esportiva, en versió renovada, ja que aquesta tendència ve trepitjant fort des de fa un parell de temporades.

1

Aprofito les sabatilles del look anterior i les torno a utilitzar en aquest, per donar-li un aire juvenil a la faldilla llapis, ja que a moltes ens costa veure’ns amb ella. L’estampat d’aquesta faldilla està format per una ratlla més fina. La combino amb una brusa-samarreta de seda i punt.

Ara és el moment de lluir peces com les parques de primavera. Per a l’inici d’aquesta estació, també va bé un mocador amb tons alegres i força diferent a la resta del conjunt. Tot és de Marella.

2

Seguim amb una americana de tall clàssic, de tela elàstica, molt còmoda i fàcil de portar. Per arriscar una mica, em decideixo per aquest pantalons pijama amb un estampat petit amb els mateixos tons que la jaqueta, de Marella. Remato amb un senzill top negre de French Connection i uns talons de punta, de color rosa pell i de Twin-set.

3

Fins aviat!

Vestit llarg – Twin-set: 294K2S5BC
Jersei – Twin-set: 293P3S5GC
Sabates – Twin-set: 292CPS5EG

Parca – Marella: 101LUIGI
Camisa – Marella : 12LARIX
Mocador – Marella: 4ADDIO
Falda – Marella : 12TORCIA

Americana – Marella : 101INGLESE
Top – French Connection: 91763ZP
Pantaló – Marella : 12ACCORDO
Sabates – Twin-set: 292CPS5CE