/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola!

Hi ha dies en que et despertes i et sents amb més ganes que els altres matins. Són aquests dies quan em ve de gust treure els colors de l’armari. No em canso de dir que m’encanten els colors però en especial el color turquesa és el meu preferit.

Aquell dematí tenia ganes de posar-me qualcuna peça de color però necessitava un model que quedés bé amb el to de la pell. El temps encara no acompanyava i no havia tingut l’oportunitat de bronzejar-me. Doncs bé, vaig elegir aquesta camiseta combinada amb un pantaló blanc per a ressaltar i fer més contrast. Amés, aquests texans tenen un dibuix modern en relleu i com que és de turmell és molt femení.

foto1

De nou vaig elegir una caçadora vaquera. En la primavera és imprescindible tenir a mà una caçadora degut als canvis de temperatura. En aquest cas en tall “chanel” i unes cunyes per a treballar. Una simple cartera de mà és suficient.

En sortir de casa, i abans d’anar a treballar, vaig pujar a d’alt de les murades d’Alcúdia per contemplar les vistes i tocar-me la brisa a la cara. Ja estava llesta per a rebre les meves clientes i amigues.

Esper que vos hagi agradat el conjunt d’avui.

La camiseta és de la firma Cooked, la caçadora de Marella, el pantaló de S.O.S, la cartera de French Connection i les sabates de Twin-set.