/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

I, gairebé sense adonar-nos, ja han arribat les festes nadalenques a les nostres llars i també a Boutique Class. A l’empresa vivim aquestes dates amb molta intensitat i sempre ens agrada celebrar-les amb algun fet especial. Aquest any vam tenir la idea d’ajuntar-nos totes les venedores, les d’ara i les d’abans, per compartir els moments i explicar anècdotes dels gairebé 30 anys de vida que té ja Boutique Class.

cena-navidad

Na Cati, na Dolors, na Marga, na Bàrbara, na Margarita i jo vam gaudir de llargues converses i de moltes rialles. Totes nosaltres anàvem vestides amb peces de les marques que ofereix Boutique Class i que podreu trobar shop.boutiqueclass.net.

 

Na Dolors (primera fila, primera columna) llueix un total look de Guitare; una jaqueta daurada (ref. 374348) i uns pantalons negre (ref. 372232), no disponibles en línia però si a les nostres botigues físiques. A na Cati (segona fila, primera columna) la veiem amb un vestit de Relish (http://bit.ly/encajeclass) i a na Marga (segona fila, primera columna) amb uns pantalons de Joseph Ribkoff (ref. 227.153.088), una brusa de Twin-set (http://bit.ly/topencajemangas) i un cinturó de la mateixa marca (ref. 219ACS3JF).

nadal-alcudia

Na Bàrbara (primera fila, primera columna) es va decidir per un preciós top de Relish (http://bit.ly/topencajeRelish), Na Margarita (primera fila, tercera columna) per un divertit vestit de Paul and Joe Sister, amb un estampat de moixets (ref. 237SIAMOISE/), i jo (segona fila, tercera columna) em vaig decantar per una faldilla de French Connection (http://bit.ly/faldatubofrench), un top de Twin-set (http://bit.ly/toppielencaje) y un coll de Fairly (ref. 204770285237).

nadal-boutique-class

Només em queda, de part de totes i de l’equip de Boutique Class, desitjar-vos bones festes i feliç any 2016. A més, aprofitar l’ocasió per agrair a totes les que seguiu confiant en nosaltres després de tants i tants anys. També donar les gràcies a n’en Jose A. Gámez per les fotografies.

Salut!