/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Comencem amb una altra sèrie d’especials, aquests dedicats als colors. El primer és per al negre, un color que denota elegància, luxe, personalitat i formalitat. Segons la web Silocreativo, “el gust pel color negre a la moda ve per una qüestió simple, les peces i vestits negres tenen un efecte delimitatiu, fan que quan el portes destaqui i adquireixi importància, sembla que no necessita ornamentacions de colors ja que té la personalitat suficient. El color negre dóna individualitat i és independent.”.

Arrenquem amb un Little Black Dress, concepte batejat per Coco Chanel. Parlem d’un vestit negre curt, que ens servirà per a totes les ocasions formals. Aquest és de Ba&sh, marca de la qual moltes cares conegudes comencen a ser grans seguidores. La firma ens proposa aquest model tan encertat pel seu tall, ja que sembla un crop top.

15

També és interessant tenir una peça com la que ve a continuació: un mono negre. Aquest està fabricat amb punt de seda i té les cames amples, donant, de vegades, la impressió que portem un vestit llarg. La peça és escotada, així que si ets de les que a l’estiu t’agrada lluir pell bronzejada, aquesta és la teva. És de la firma Luis Civit.

1

Acabem amb uns pantalons buggy, amb cintura elàstica, butxaques i punys als turmells. És de la marca italiana Pennyblack i tan còmode que et costarà treure’l. El combino amb una samarreta de Relish amb detalls a les espatlles i de color cru.

3

Fins la setmana que ve!

Vestit – Ba&sh. Ref. 289JAGGER
Mono – Luis Civit. Ref. 18D859258
Pantaló – Pennyblack. Ref. 9RETE/