/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Com no sucumbir a la temptació del negre, color triat per la majoria de dones. Per la seva elegància, senzillesa i versatilitat. Perquè pot ser glamurós o informal, el negre ens serveix per a un look chic o un de casual. A més, amb ell, se’ns permet crear infinitat de combinacions. Per res es tracta d’un color avorrit, en contra del que molts afirmen.

El negre mai es passa. Aquest color ha aconseguit formar una moda inamovible i ser, sens dubte, un component imprescindible en els fons d’armari. Tan atemporal com el negre són les estrelles i icones que millor l’han representat al llarg de la història. Si hi ha alguna personalitat com a símbol de la relació del negre amb el glamur, aquesta és Audrey Hepburn en el paper de Holly Golightly en el film Esmorzar amb Diamants. Aquesta gran llegenda del cinema és una de les millors proves del que a l’elegància del negre es refereix.

A més, davant de qualsevol dubte a l’hora de vestir-nos, el negre sempre surt a rescatar-nos tant és l’ocasió. Ja sigui per a una festa, i lluir-nos o, per què no dir-ho, a l’hora de voler dissimular algunes parts del nostre cos

Per a totes a les que ens agrada el negre, aquest look em resulta xic, elegant i amb un toc sexy. Com que és de dues peces, podem combinar-les amb altres alternatives.

Ja he dit que el negre em sembla el color més classy, per això és perfecte combinar-ho amb peces brillants. Em decanto per aquesta bomber daurada. Les bombers ja porten diverses temporades a les botigues i sembla que aguantaran.

Finalment, parlem dels complements. Un bosseta de mà vellutada (velvet), teixit que és tendència absoluta aquest hivern. En els peus, els meus stilettos preferits.

Espero que us agradi la meva proposta! Petons.