/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola nines!!!

Per fi ens estem acostant a les festes de Nadal, quines ganes tenia! Temps de celebracions, com les habituals reunions familiars i d’amics, què millor que envoltar-se d’aquelles persones que estimem!. El post d’avui va dedicat a una de les nits clau d’aquestes dates, la nit de Nadal. Per fer-ho, he comptat amb la col·laboració de l’equip de professionals d’Arnau Rayó Perruquers, Arnau Rayó Beauty by Virginia Perelló i Restaurant Mr. Green un lloc espectacular a Sa Pobla que recomano visitar.

2

M’encanten els sopars de Nadal als quals les taules estan decorades i es respira molta pau i felicitat. Pel que fa a les peces que toca lluir en aquesta cita tan especial, la meva proposta és un vestit amb molt vol a la falda i d’un color bastant intens, m’agrada sortir de l’habitual negre. Aquesta peça ve amb una cintura molt marcada, un toc femení i elegant. Tot i això, em decideixo per donar-li un aire rocker al look, perquè s’adapti al meu estil. Crec que totes hem de personalitzar cada look a la nostra manera de ser, només així ens sentirem segures i transmetrem el millor de nosaltres mateixes.

1

Combino el vestit amb aquestes botes curtes amb brillants. Són de Twin-set.

5 6

El recollit que em van fer les noies d’Arnau Rayó Perruquers és perfecte per nits llargues, la veritat és que van encertar igual que amb el maquillatge. Em sento genial amb aquest outfit.

4

D’altra banda, em decideixo per una jaqueta de punt també amb brillants i una bossa de mà, molt necessari dur-ne una. El vestit que porto és de Teria Yabar, la jaqueta de Relish i la bossa de Marella.

7

Fins la setmana que ve amb més idees per al Nadal!

Vestit: 253WA04
Jaqueta: 2782001022/0
Bossa: 4VIDIM
Botes: 219CPA3BG