/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes! Què tal van aquests plans per a aquestes festes? Entre sopars, dinars, reunions … suposo que molt enfeinades! Un altre dels assumptes dels que ens hem encarregar és de buscar el look per a cada ocasió, amb el qual ens trobem guapes i còmodes. Després de les propostes que hem anat mostrant en els últims posts, avui us presentem una idea per a la nit de cap d’any.2

En aquesta ocasió, us ensenyo una combinació una mica fresqueta però molt sensual, es podria dir que és un outfit entre dolç i rocker. La primera peça és un top llencer, peça que aquesta temporada no ha deixat a ningú indiferent. Hi ha hagut peces llenceres amb transparències, fent de vestit, amb tirants fins o amples, en totes les seves versions i colors. Jo em decideixo per aquest top de Twin-set, color aqua sky. La bufanda, a joc, ve a donar-li aquest un aire més càlid al look i m’agrada combinada amb aquesta faldilla de ecopell i amb tatxes, de Teria Yabar.

3

Els botins, amb lluentons en els talons, em semblen perfectes per a la llarga nit de festa que ens espera. La firma italiana Twin-set sempre encerta en aquest sentit. No em puc oblidar de la bossa de mà, que tant necessitem. Ja sabeu … per les nostres cosetes!

4

I això és tot de moment. Només em queda desitjar-vos bones festes i feliç any nou!

Bufanda: 219TFA4AA
Top: 219T2A4D6
Falda: 2536601
Bossa:268F14545/30
Botes: 219CPA3BG