/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

La nova col·lecció de Relish conté una peça molt especial, una jaqueta de pèl color beix amb perles i cristalls, de màniga curta i de coll ample, una peça elegant i alhora molt versàtil, fàcil de combinar a més de pràctica per sortir. És per les perles que conté aquesta peça que em decideixo a visitar la fàbrica de Perles Majorica, a Manacor, a la recerca d’accessoris que combinin amb ella. Majorica va néixer l’any 1890, sent el primer productor de perles del món. Gairebé 125 anys després, l’empresa segueix venent i fabricant, des de Mallorca, aquesta preuada joia per tot el planeta.

3

La perla sempre ha estat vinculada amb la moda, alta costura o l’estora vermella. És una joia en evolució tant amb els seus dissenys com amb la seva qualitat. Fantàstics dissenyadors han aconseguit peces tan actuals com clàssiques o retros.

7

Una altra gran peça d’aquest look és la brusa de la firma italiana Marella, d’una qualitat excepcional, de color crema, que combinada amb el vaquer de Cambio, amb un aire rock, suavitza l’outfit.

1415

La meva perruquera de Bestard aquesta vegada m’ha recollit els cabells i m’ha deixat una cua ben alta amb uns enroscats en els costats, el resultat m’ha encantat.

1

Per aquestes dates, en que avegades no sabem quines sabates lluir, vos recoman unes ballarines. Aquestes, de la col·lecció de Twin-set, estan plenes d’adorns i les pots aconseguir de rebaixes a Boutique Class. El cinturó és de Fairly i té un estampat de lleopard, que acaba de tancar l’outfit.

9 5

Com veieu, els complements és el que fa que un look sigui més personalitzat, aquí li va de “perles” tots aquests collarets, de plata i d’or, juntament amb l’anell, les arracades i les polseres, també de Majorica.

8 6 4

Agraeixo a les responsables i treballadores de Majorica de Manacor per atendre’ns tan amablement i saber aconsellar-me tan bé.

10 12 13