/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes!

Que bé ens ho hem passat aquesta setmana a la botiga, després de tants anys ja tenim una amistat amb les nostres clientes. L’altre dia vàrem passar una estona diferent amb dues d’elles, n’Antònia Maria i n’Ana. Les hi demanàrem si volien participar amb aquest post. Juntes, vàrem el·legir uns vestits, conjunts i monos perfectes per anar a sopar.

La peça estrella d’aquest estiu és el mono, encara que els vestits sempre tenen un paper protagonista. En el cas de n’Antònia, és va triar un mono, de Paul & Joe Sister, en short i màniga llarga de color clar. A la foto no s’aprecia gaire però du una polsera, de Wela Rocat, de cuiro blau marí i feta a mà. Per n’Ana, ens decidirem també pel mono, en aquest cas de BDBA, de seda i en verd kaki, acompanyat d’aquest collar de Boutique Class en diferents tons daurats.

231

Més tard, per n’Ana cercàrem un vestit blanc i negre de Twin-set i per Antònia un vestit de color beig, de Ba&sh, amb brodats en negre. El primer personalment m’agrada i crec que també m’ho quedaré.

4 5

En quan a mi, encara no havia pensat que posar-me. Per treballar dia posat uns texans diferents dels que estic acostumada, tenen la part davantera brodada en flors de S.O.S, una jaqueta de Pennyblack en blau marí amb petites aplicacions en les mànigues. Les sabates, que tan em venia de gust estrenar, eren vermelles, de Twin-set amb la sola de fusta. Exquisits!

10 11

Per a acabar, ens vàrem permetre el petit plaer d’obrir una botella de cava per comentar les compres i els catàlegs de les marques de Boutique Class. Gràcies a n’Antònia Maria i a n’Ana vàrem passar una estona molt agradable.

7 9

Besades!

MONO BDBA: 27514SS181
MONO PAUL AND JOE SISTER: 237BELCANTO
VESTIT BA&SH: 289CRAGAVON
VESTIT TWIN-SET: 219K2S4SX
PANTALÓ S.O.S: 208P1107W3606
JAQUETA PENNYBLACK: 9RAFFA
SABATES TWIN-SET:219CTS4M4