/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola lectores,

Moltes de vosaltres ja gaudiu de les vacances o, sinó, esteu fent plans. Tinc una proposta fantàstica per relaxar-se a la platja.

1

La millor manera de començar un dia calorós d’estiu és amb un suc acabat d’esprémer a Playero Bar-Restaurant, just sobre la sorra de la platja, un lloc fantàstic per gaudir a qualsevol hora del dia.

4
Aquesta temporada les pinyes estan de moda, un estampat per sortir dels florals, print animal o geomètrics. La firma des petits hauts ha preparat una col·lecció fresca i divertida de samarretes i vestits. Aquest vestit de seda té tota l’esquena descoberta, perfecte per a mostrar aquesta zona del cos tan femenina i sensual. He agafat un foulard, de Ban Ga Lore, que m’agrada portar-lo al coll i sempre va bé per si fa brisa. També, com a complement, un rellotge de polsera en verd de la firma Bilyfer, proporcionat per Joieria Bel. En el pentinat i maquillatge ha col·laborat Perruqueria Bestard.

5

Si estàs fent plans per a aquestes vacances Playero Bar-Restaurant és un bon lloc per apuntar-se’l a la llista d’espais als quals anar.

7 2

Bones vacances!

Vestit: 51E140137

Foulard: 282SB MODAL