/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

7.30 del matí. Un dels plaers que més m’agrada és sortir a córrer a la matinada amb el meu iPod, és el meu moment per inspirar-me i aclarir les idees. Veure sortir el sol reflexant-se en la mar calmada com si fos un mirall és difícil d’explicar.

8.15 arribo a casa. Vull posar-me alguna peça còmoda, alegre i pràctica per si es presenta l’oportunitat de sortir amb els amics que no hagi de passar-me per casa a canviar-me una altra vegada. Ara comença el bon temps i sempre ve de gust sortir a passejar després de treballar. Aprofitant que tenim un passeig marítim preciós amb vistes a la badia d’Alcúdia, la platja i de lluny es veu Ca’n Picafort vos mostro el look que he triat.

1

Ja sabem que una de les peces estrella de les dones és sens dubte el texà. Oh estimat jean sempre hi ets quan et necessito! La marca S.O.S. té tants models de vaquers que segurament n’hi ha un per a tu. També agafo una caçadora per si un cas canvia el temps, de pell suau, encunyada i en vermell, de la firma Twin-set, combinada amb una camiseta esportiva de A.C. Com a complements, un cinturó de Pennyblack a joc amb la caçadora i una cartera de mà de French Connection, que em treu de molts mal de caps perquè hi és en varis colors.

3

Espero que vos agradi