/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes!

Com us vaig comentar en el darrer post s’apropen les celebracions especials (bodes, batejos i comunions). Aquesta setmana hem simulat una preparació d’una boda, des de la perruqueria i maquillatge fins a un passeig pels jardins del Botel d’Alcudiamar per prende’ns la primera copa de la nit. Que comenci la festa!

1

Aquesta vegada em venia de gust anar de llarg i he escollit un vestit que va molt bé per si encara no has aconseguit posar-te un poc morena. Em vaig enamorar d’aquesta peça exquisita, de la firma de Etxart and Panno, un vestit llarg de seda pintada, amb un escot sensual però elegant, és molt lleuger i això fa que tingui molt moviment. És tan fàcil de dur!

56

 

També hem de pensar amb les sabates per aquests dies, si aneu a un lloc amb jardí us recomano un taló un poc més gruixat, així evitareu que es clavi en la gespa i podreu caminar més tranquiles.

7

En aquesta ocasió, és convenient escollir bé les joies: una polsera amb pedres de color turquesa amb una cadena daurada i l’anell d’una peça com les arracades, un conjunt de la marca VANTO gioielli, que va fenomenal amb aquest vestit.

10 9 8

En quant a la perruqueria i maquillatge, he comptat amb un gran equip de professionals de Bestard. N’Antònia va recomenar un recollit per a lluir l’escot i l’esquena. Na Paquita em fa maquillar d’una forma sofisticada, em resaltava molt els ulls i un color de llavis discret.

2 3 4

Espero que us hagi agradat!