/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Estem a una setmana perquè començi la primavera. Toca introduir peces més fresques i alegres en els nostres armaris, per fi! Per fer-ho, avui us proposo set peces amb les que arrencar l’estació preferida per a moltes de nosaltres.

Comencem amb una parca, en aquest cas de color blau, color que va trepitjant fort. Aquesta és molt femenina pel seu tall. Ens taparà el vent i pluges primaverals. Aquesta temporada, la firma italiana Marella té uns quants models i aquest n’és un. El trobaràs a Boutique Class, com totes les peces que presentem en aquest post.

6

8

Volia una peça especial, diferent, femenina, atrevida però funcional, crec que he encertat amb aquesta! Una jaqueteta de punt, reversible, amb una obertura darrere (gràcies a ella podem ensenyar l’esquena i l’escot davant, o a l’inrevés). Aquesta peça és de color beix clar i és de la marca Twin-set.

4

11

Estem a la primavera i no poden faltar les flors. La firma Max volmáry ha fabricat una sèrie de camises amb un estampat floral. La qualitat del teixit és boníssima, es nota molt al tocar-la. A més, és una mica insinuant per la seva transparència, però té un punt elegant. Simplement és fantàstica per combinar amb texans o shorts.

5

10

Si no ets gaire de caçadores vaqueres, aquesta pot ser una bona opció per tu. Curteta, de color rosat, amb pedres i perles i amb uns frunzits a les espatlles. Una caçadora renovada que, com que té un color suau, ens vindrà molt bé per combinar-la amb altres peces. També està disponible en blanc, de la firma Relish.

7-nou 9

El primer complement que he seleccionat és aquesta bossa reversible. Hi cap de tot i ens vindrà genial per portar tots els complements que ens anem posant i llevant durant el dia. Ja sabem que a la primavera a la nit refresca.

13

bolso reversible serpiente

He trobat el vestit ideal per a les tardes caloroses de primavera. Cal començar a posar-se moreneta i, per què no, sortir a prendre un gelat a alguna terrassa devant el mar. La casa BDBA, ha creat aquest vestit de punt de cotó combinat amb crochet, fresquet i del meu color preferit, Lucite Green, un dels que aquesta temporada que proposa Pantone.

vestido-verde

Acabem amb uns botins de color cuir, súper còmodes. Estan troquelats amb foradets en forma de cor i amb detalls en daurat. Com en anteriors ocasions, tenen un taló a l’interior.

botas-corazones

Espero que vos hagi agradat!

Parca Marella – Ref. 12RANGO
Caçadora Relish – Ref. 278RDP50503
Samarreta Relish – Ref. 27RDP50120
Jaqueta Twin-set – Ref. 293P3S5PA
Camisa Max Volmáry – Ref. 25518N4406
Vestit BDBA – Ref. 27515SS140
Botes Twin-set – Ref. 292CPS5FU
Bossa Marella – Ref. 4PENNY