/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Diu la dita popular que “La primavera la sang altera” i no nego que això sigui així, però el que també altera (fins i tot abans que arribi) és el nostre armari. Plou, surt el sol, fa fred, després calor, en fi … vaja caos d’armari! L’arrencada de la meva col·laboración amb Living with Class serà una mica això. No, no em refereixo a un caos, sinó a una sèrie de posts on presentaré diferents looks, uns per dies més freds i per uns altres per uns de no tant freds. Això sí, intentaré fer-ho amb molt d’ordre.

bolso-flecos-camel

Per presentar les meves propostes, aprofitaré la nova col·lecció de Boutique Class que, des d’avui, està parcialment disponible a la seva shop online. Una infinitat de peces boniques.

jeans-americana

Del look d’avui ressalt l’americana. És de Pennyblack i té un tacte molt agradable. El color, aquest camel, és tremendament combinable.

americana-camel

Els texans són de S.O.S; rectes i que s’adapten molt bé. La samarreta, de Des Petits Hauts, ve amb motius daurats, que podreu veure millor a la botiga virtual.

camiseta-americana

Aquesta temporada segueixen triomfant els serrells (¿hauran tornat per no anar-se’n?). A mi personalment m’encanten i és per això que em decanto per aquesta bossa que veieu; en to beix torrat.

Fins la propera!

Americana: http://bit.ly/americanabeig
Pantaló: http://bit.ly/pantaloncampana
Bossa: Ref. 10AS67XD
Camiseta: Ref. 5E160322