/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Avui, dimarts 20 de març, a les 17.15 hores, comença la primavera. L’estació més alegre de l’any, la dels colors vius i la que ens dóna un descans després dels dies fred de l’hivern, durarà 92 dies i acabarà el 21 de juny amb el començament de l’estiu.

Per estrenar la primavera no m’ha estat difícil triar amb quin outfit fer-ho: un total look de la firma Kocca, que podràs trobar a Boutique Class Port d’Alcúdia.

Si navegues habitualment per les xarxes socials de les influencers més importants, no se’t haurà escapat que els total looks són tendència, i especialment si tenen un toc esportiu com aquest. Les flors fa que el conjunt sigui elegant, la ratlla lateral li dóna el toc actual i la jaqueta, estil bomber, un aire de joventut.

Aquesta combinació, juntament amb una samarreta color salmó de la signatura Marella, és perfecta per a mi, ja que em considero una persona dinàmica, activa i esportista.

Les sabatilles, blau metàl·lic i blanques i de la firma Twinset, són també part de la nova col·lecció de Boutique Class.

Per completar, la bandolera de la marca French Connection queda perfecta.

Fins la setmana que ve!