/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola de nou!

Després d’uns posts amb Mar i Núria, les meves models col·laboradores, estic molt contenta de tornar a posar-me davant de la càmera.

Aquest cop vinc carregada de notícies i, la més important, el meu estat d’embaràs. Feliç per la meva dolça espera. Ara més que mai, he de fer-me amb un armari nou!

1

És una tasca complicada i, alhora, divertida. Tot un repte per a mi, que m’encanta la moda. Cada matí he de tenir ja previst el meu outfit, ja que ara cada dia el meu cos canvia. Per avui, em faig amb un conjunt, que combino amb altres peces.

4

El primer look que he triat per a aquesta temporada és bàsic, elegant i còmode. He escollit uns texans blancs de la firma MAC, peça que m’encanta per la primavera. Em vindrà bé per a molts outfits. La combino amb una camisa, amb  ratlles color blau marí, i amb uns delicats brodats al coll i als punys. Aquesta camisa és de la marca Pennyblack. Una combinació fresca, sport i elegant. Pots fer-te amb els pantalons i la camisa a les nostres botigues físiques.

3

Un altre dels bàsics pel qual em decideixo és per aquesta bossa color camel, de Twin-set. Ve amb reblons daurats, és gran, pràctic i m’ho posaré molt sovint. Pots aconseguir-aquí: http://bit.ly/2o8TrAi

5

També he confiat en Twin-set per escollir les meves sabates, un encert segur per a aquest estiu. Són de pell, color blau marí i ve amb serrells i borles. Tota una elaboració en creativitat i disseny. Pots fer-te amb elles a les nostres botigues físiques o online: http://bit.ly/2o8WxUT

2

Durant les properes setmanes aniré prestant més propostes. Estigues atenta!