/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Ja estem en els últims dies de les festes i els més esperats pels petits de la casa, gràcies a la visita dels Reis Mags a finals d’aquesta setmana. A més, l’alegria és doble, també per a nosaltres, perquè a Boutique Class ja hem començat les Rebaixes. La nostra col·lecció està al 30%. Sens dubte és la millor ocasió per aconseguir les peces que busques a un molt bon preu.

Si parlem de les tendències que s’han imposat aquesta temporada, l’estampat oriental i el teixit vellutat estan a l’ordre del dia (i si revisem els avenços de les col·leccions tardor / hivern 2018/19 que han mostrat algunes marques també ho estaran a finals d’aquest any). El vestit que presento avui ve amb aquestes dues característiques. Bingo! Un delicat estampat floral amb un suau vellut, que fan del vestit una peça molt romàntica.

L’hivern tot just acaba de començar, així que fa fred i seguirà fent-ho. Per això, no ens oblidem de l’abric. El que veus a les fotos té un tacte molt suau i ens servirà de fons d’armari, ja que el color beig ens ho permet.

No vull tancar el post sense desitjar-te feliç any nou. Espero que durant aquest 2018 es compleixin molts dels teus propòsits.

Ens llegim al proper post que ja serà amb peces de la col·lecció primavera-estiu.

Petons!