/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Arrenca la tardor i visitar aquest meravellós bosc de paulònies. Ens hem traslladat fins aquí perquè l’equip de fotografia coneixia aquest espectacular lloc. El millor símbol per començar la tardor, fulles seques i colors camel, terra o teula. Amb l’alçada dels arbres i la sensació de profunditat, em donen ganes de córrer com si fos lliure.

7

La peça bàsica del meu outfit són uns pantalons negres, que es poden utilitzar tot l’hivern. Aquest, a més, és diferent, lligat al maluc amb un cordó i, encara que a la foto no s’apreciï, porta unes sivelles als turmells. Es tracta d’un model xinès actualitzat i de tub, fet en punt roma que ho fa còmode i calent. La peça és de la marca Relish, perfecte com a fons d’armari.

1

En aquesta ocasió el jersei té forma de trapezi, de color camel (recorda als tons de la tardor) i està fet de llana. Li va ideal al pantaló.

3

La peça més especial d’aquest outfit és l’abric animal print (de lleopard), amb una combinació de llana i viscosa i un tall net i clàssic, no per això menys actual i modern. Les dues peces són de la casa italiana Twin-set.

2

Ja coneixem les sabates i botes de la firma Twin-set. Avui us ensenyo aquests botins de color negre, amb taló a l’interior. Em van genial per caminar sota aquests arbres tan alts.

6

Agrair la col·laboració a la Perruqueria Bestard pel pentinat i el maquillatge.

Feliç inici de la tardor, nines!

4

JERSEI TWIN-SET: 293P3A4MJ
PANTALÓ RELISH: 2787067017/0
ABRIC TWIN-SET: 219T2A4DX
BOTES TWIN-SET: 292CPA4GF