/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola a totes!

Després de celebrar la nit de Sant Joan, em preparo per a les festes del meu poble, les de Sant Pere. De festa en festa!. Coincidint que entrem a l’estació d’estiu, vaig a aprofitar per vestir-me de blanc, el color que més afavoreix la nostra pell que comença a estar morena.

vestido-blanco-Exart-and-Panno-2015

La meva elecció per aquest cap de setmana és aquest mini vestit, molt xic i semitransparent, amb el que afrontaré bé la nit si es presenta calorosa.

vestido-blanco-bolso-chanel

El més sorprenent d’aquest vestit és el seu teixit, semirígid però alhora molt confortable. Sens dubte la barcelonina Exart and Panno ha encertat amb aquest model.

vestido-Exart-and-Panno

M’han prestat la bossa de Chanel i els talons de Miu Miu, ideals!

Espero que vos agradi!

Vestit: bit.ly/vestidoexartpanno