/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

¡Hola a totes!

Espero que us agradés l’últim post i primer de la temporada. Avui seguim amb més propostes per a la tardor, per tal de començar a facilitar les primeres compres de la temporada, però sense la necessitat de guardar les peces fins que arribi el fred.

Living-with-class-Post-6-09

Les millors propostes per a l’inici de la temporada són els vestits, ja que podrem estrenar-los sense necessitat d’utilitzar mitjes. També tindrem l’oportunitat de seguir aprofitant les peces o complements d’estiu per fer les nostres combinacions. Per exemple, en aquest cas porto els botins de Twin-set de cuir que encara estan de rebaixes en shop.boutiqueclass.net.

Living-with-class-Post-6-05

Ja que el model del vestit és ample i a moltes de nosaltres ens agrada marcar la cintura o el maluc, ús un cinturó ample, molt atrevit per les seves tatxes i de color vermell fort. Es tracta d’un un model vintage de Nolita.

Living-with-class-Post-6-08

El vestit, amb aquest meravellós estampat, és de la firma barcelonina Civit. Sens dubte una genial aposta gràcies a realitzar tots els seus dissenys i confeccions al nostre país.

Living-with-class-Post-6-07

¡Espero que us hagi agradat!

Living-with-class-Post-6-01

Vestit. 17V556541
Botrs. http://bit.ly/botasclass
Cinturó. 155NV1023