/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Seguim a casa i compartint nous posts amb fotografies que vam realitzar abans que comencés el confinament. Espero que la teva família, amics i tu estigueu bé de salut, que és el més important.

Avui us vull parlar de Philo, una marca que compta amb totes les seves peces dissenyades i confeccionades a Itàlia. Peces de gran qualitat fetes 100% amb materials naturals.

Per introduir la marca, xerraré d’una de les peces que més m’han agradat: un vestit ampli, elegant i molt còmode. Cada vegada més dones volem utilitzar peces d’aquest tipus i descartar la moda estreta i excessivament ajustada, gairebé sempre incòmoda.

Pràcticament amb tots els looks podem combinar unes sneakers o unes sabates planes. Ara amb la moda oversize aquests estan encara més a l’última. És per això que em decideixo per unes esportives. Un altre punt en comoditat per a mi.

Per donar-li un toc de color viu, em faig amb aquesta bossa de la firma Marella, de teixit encerat, nansa doble i tancament amb cremallera i imant. És color groc mostassa, que m’anirà genial amb els raigs de sol d’aquest estiu.

Ànims i fins la propera!