/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola nines,

Comencem a sortir ja de les rebaixes i ens endinsem a poc a poc en l’avanç temporada tardor-hivern, que estarà molt aviat disponible en shop.boutiqueclass.net.
Per fer-ho, ens hem desplaçat fins a la ciutat de Palma de Mallorca, reconeguda com la millor ciutat del món per viure, segons el diari The Times.

Living-with-class-Post-3-08

La meva proposta d’avui és el negre, color que utilitzem igual a l’estiu que a l’hivern. En aquesta ocasió, es tracta d’un vestit molt folgat, alhora que femení. La seva forma ens dóna moviment i comoditat.

Living-with-class-Post-3-04

Aprofitant que té mitja màniga, serà ideal per als dies més frescos. La firma Ba&sh sens dubte ha encertat amb el model.

Living-with-class-Post-3-07

Com que és un vestit sobri i elegant, he arriscat una mica amb la combinació de complements. L’estil esportiu ara està molt de moda, però hem d’anar en compte en que sigui massa informal. És per això que llueixo unn collaret, un anell i una bossa de mà amb un toc més elegant a l’hora de compaginar-ho amb les sabatilles de Twin-set. La bossa és de Antik-Batik, vintage.

Living-with-class-Post-3-01 Living-with-class-Post-3-02

Les joies són cedides per la Joiereia Bel i les ulleres de Swarovski cedides per l’Òptica Vidal.

Fins aviat!

Vestit. 289STINSON
Bossa. 234MICA-POUCH
Sabates. 292CA5PDN