Enrere queden aquells temps en què la cura a l’hora de vestir-se quedava en la combinació de colors o estampats. En els últims anys hem vist com les grans firmes i els dissenyadors de gran renom no s’han tallat ni un pèl a l’hora de barrejar, per exemple, flors amb quadres, ratlles amb un print hawaià o lunars amb estampat pota de gall. Tot és possible!
M’encanta aquesta llibertat i disbauxa a l’hora de crear nous looks. És per això que avui presento una proposta arriscada i fresca. Ho faig des de Sa Fàbrica, el recentment inaugurat restaurant del xef Marcel Ress, guanyador del programa del televisió Top Chef. El local es troba no gaire lluny de la botiga de Boutique Class a Inca, a l’Avinguda Gran Via de Colom, 28. Sa Fàbrica ofereix menús senzills de menjar tradicional amb productes de qualitat a preus assequibles i per a tots els públics. Pots descobrir més a la web safabrica.es.
M’atreveixo amb un estampat militar amb una brusa-jersei d’organdí, negra i amb brodats florals.
Escullo una bossa de color vi, que ens vindrà molt bé per a altres looks de tardor.
Com ja he comentat en altres posts, el calçat és molt important per rematar el outfit. Uns stilettos negres són perfectes i no poden faltar en cap armari.
Espero els vostres comentaris. Fins aviat!
Comentaris recents