/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola nines!

Per fi estrenem la tardor 2015, l’estació dels marrons, beixos i verds. En els propers posts veurem algunes de les propostes i tendències per a aquesta temporada que tot just arrenca.

estampado-camuflaje-05

Avui comencem amb un estampat que ja porta algunes temporades destacant; el camuflatge. Ho hem vist unes vegades en peces d’abric i altres en samarretes o pantalons.

Per sortir dels models cargo o el vaquer 5 butxaques, en aquest cas, parlem d’uns pantalons model xinès. Es tracta d’un print suau i amb punt d’atrevit.

militar-botas

Donem un aire sofisticat al look recorrent a una peça especial: una armilla de marabú color beig, genial per la seva qualitat i possibilitats a l’hora de conjuntar.

estampado-camuflaje-01

També he escollit un top de seda beig, delicadament brodat i amb puntetes. Té molt moviment i elegància. Una combinació perfecta entre esport i chic.

Com no podria ser d’altra manera, en aquesta ocasió recorrem a les botes. Aquestes són d’estil militar, però en un color poc usual; el beix. Són de xarol i tenen sivelles, sense perdre la feminitat. La bossa de mà és de Valentino.

pantalon-militar

Atreveix-te a combinar!

Pantaló: http://bit.ly/MilitarClass
Armilla: http://bit.ly/MarabuClass
Top: http://bit.ly/BordadoClass
Botes: http://bit.ly/botazasclass