/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Cel blau, mar en calma, tranquil·litat, pau, silenci, tot això i més és el que es respira aquí a la costa d’Aucanada. Els meus passejos són infinits; fantàstics per al nadó que està en camí.

3

Pel següent look, aprofito per mostrar una mica el meu estat, ja que les ratlles em semblen divertides per a les embarassades. Un vestit a cintura midi (http://bit.ly/2pX8da1), entallat i alhora molt còmode. La firma Exart and Panno ha encertat amb aquest model. Encara que moltes de nosaltres coneixem aquesta marca per ser una de les millors en vestir per a casaments, batejos i comunions, també saben crear looks per portar cada dia.

1

portada-facebookCom que porto el vestit de tirants, l’he combinat amb una caçadora vaquera (http://bit.ly/2pX9CgC), una mica destenyida i amb uns fermalls, molt elàstica i entallada. És d’Marella.

7

Anteriorment ja comentava la importància d’aquesta caçadora al meu armari, per la seva versatilitat és un peça indispensable per a mi.

2

En aquest conjunt he optat per les mateixes sandàlies de posts anteriors, les blau marí amb serrells (http://bit.ly/2o8WxUT), de Twin-set. I com no, he triat el model de bossa Cecile (http://bit.ly/2pX9Moz), també de Twin-set.

4

Us deixo des d’aquest meravellós lloc. Fins aviat!

5

6