/ Whatsapp 628 67 99 15 boutiqueclass@hotmail.com

Hola!

Es veu que la calor encara no ens vol deixar, i jo encantada! Tot i aquesta pròrroga estival, el fred comença a deixar-se notar, especialment a la nit.

Aquest fet, sumat a les tendències que estem experimentant, ens permet, a les fashion addicts, arriscar una miqueta amb els nostres looks. En aquest moment, el món de la moda està totalment immers en el mestissatge d’estils. Les peces de vestir es combinen amb altres sport; les estiuenques amb les d’hivern o, fins i tot; les kitsch amb les minimal. Aquesta temporada, els pols oposats s’atrauen més que mai.

falda-guipur

Segueix sent temporada de samarretes. Aquesta gris claret queda genial combinada amb una de les peces estrella de la nova col·lecció, una blazer sense mànigues. A Boutique Class tenim blazers amb teixits lleugers o amb teixits tweed. Gairebé no cal dir que, per als canvis de temperatura, aquestes peces són ideals.

camiseta-letras-fluor-rosa

Com ja he explicat en altres posts, sóc amant del guipur, les puntes i similars, tot i que reconec que de vegades són difícils de portar ja que solen relacionar-se amb peces de festa. La meva proposta és aquesta faldilla negra. Fantàstica.

falda-guipur

Les botes em donen un aire casual al outfit i, a més, sense renunciar a la comoditat. L’efecte xarol i els cordons en llaç de “velvet”, amb detalls daurats, realcen aquest calçat d’inspiració militar.

bolso-twin-set-2017

Complet l’outfit amb una bandolera de mida perfecte. Aquest tipus de gravat persisteix amb els anys i sembla que s’hagi convertit en tot un clàssic.

blazer

 

Fes-te amb el look al complet fent clic aquí.

Bon cap de setmana!